Profil

Mennesker & Relationer

  • 20 års erfaring i at arbejde med mennesker.
  • 10 års erfaring i at arbejde med mennesker, der arbejder med mennesker indenfor velfærdssektoren - ledere såvel som medarbejdere.
  • Solidt teoretisk fundament fra kandidat- og masteruddannelser samt fra efteruddannelse og supervision.

Jeg har siden 1996 arbejdet som selvstændig konsulent, underviser, supervisor, coach og siden 2009 også som ID-psykoterapeut.

Jeg er samfundsvidenskabelig kandidat og har en Master of Arts Degree i filosofi og socialpsykologi, fra henholdsvis Danmark og England. Jeg er endvidere systemisk narrativ coachuddannet, og senest er jeg certificeret ID-psykoterapeut og medlem af Dansk Psykoterapeut Forening.

Mennesker og samspillet mellem mennesker har altid være centralt i mit arbejde. Jeg har haft opgaver for og samarbejdet med både den private og offentlige sektor inden for forskellige brancher, men altid med fokus på velfærdsområdet. Læs mere under; Kurser & temadage og Supervision og coaching.

Parallelt med mine konsulent-, supervisions- og undervisningsopgaver har jeg en psykoterapeut praksis, hvor jeg tilbyder individuel terapi og lejlighedsvis par- og gruppeterapi. Læs mere under; ID-psykoterapi.

Mødet med meget forskellige mennesker og miljøer har altid været inspirerende for mig. Jeg lægger vægt på at skabe et åbent, reflektorisk og respektfuldt rum, både i de grupper jeg arbejder med og i mit individuelle arbejde som psykoterapeut.

Jeg har en bred livserfaring og har, som de fleste, mødt udfordringer gennem livet, - et liv fyldt med liv, kærlighed, glæde, kriser, sorg, angst og død.

MA I FILOSOFI & SOCIALPSYKOLOGI
PSYKOTERAPEUT MPF

Mobil: +45 40404593 
Email: adbrier@adbrier.dk
titelgrafik_profil